Leasing

Wij onderscheiden twee leasevormen:

Financial lease

Lease is een lening met als onderpand de roerende zaak waarvoor u de lening bent aangegaan. Bij financial lease kunt u machines of apparatuur gebruiken en er aan het eind van het contract ook eigenaar van worden. De duur van de lening wordt altijd gekoppeld aan de levensduur van de machine of de apparatuur.

Het voordeel van financial lease is dat u het volledige bedrag voor de aankoop van dure kapitaalgoederen kunt financieren.

Operational lease

Voor de aanschaf van een auto, een vrachtwagen of een heel wagenpark, kunt u gebruik maken van operational lease. Het is de meest uitgebreide vorm van leasen, waarbij u een all-inclusive contract afsluit voor het gebruik van de auto of vrachtwagen, die in het bezit blijft van de leasemaatschappij. Alle kosten voor het gebruik van de auto of vrachtwagen zitten inbegrepen in het contract, dus ook de rente en afschrijving, verzekeringen, belasting, reparaties en schades. Het is ook mogelijk om het brandstofverbruik op te nemen in het contract.

Het voordeel van operational lease is dat u van tevoren een duidelijk overzicht heeft van de maandelijkse kosten van uw wagenpark.

Wat betekent Schulz Financiële Diensten voor u bij leasing?

Aan de hand van een quick scan van uw bedrijf bekijken we of leasing bij u past. Vervolgens vergelijken we de voorwaarden van de intermediairs voor leasing. Daarbij kijken we niet alleen naar de maandelijkse kosten, maar ook naar de kleine lettertjes in het contract die veel invloed hebben op de werkbaarheid van de constructie. Wij kunnen rechtstreeks voor u een leasecontract afsluiten. Het voordeel daarvan is dat u één contactpersoon houdt voor al uw financiële zaken.

Geïnteresseerd in Leasing?

Contact opnemen

 

SFP Advies is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok