Herfinanciering zakelijk vastgoed

Het herfinancieren van een zakelijk pand is vaak een win-win situatie. U gaat minder rente betalen tegen betere voorwaarden. Het is wel belangrijk dat u de juiste geldverstrekker kiest voor het herfinancieren van uw vastgoed. En dat hoeft lang niet altijd een traditionele bancaire instelling te zijn.

Schulz FD brengt uw financiering in kaart

Door onze jarenlange financieringservaring zijn we in staat om snel de huidige situatie van uw financiering in kaart te brengen. Dat doen we altijd in een persoonlijk gesprek. Van daaruit doen we een voorstel hoe u uw financiering opnieuw kunt inrichten. We zoeken samen met u de best passende hypotheekvorm en -voorwaarden. We kijken daarbij niet alleen naar bancaire financieringen maar ook naar andere mogelijkheden zoals lease en factoring. Einddoel is het rendement van uw bedrijf te verbeteren of te optimaliseren.

Geïnteresseerd in Herfinanciering zakelijk vastgoed?

Contact opnemen

 

SFP Advies is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok