Financiering werkkapitaal

Voor met name startende ondernemers of ondernemers die ineens een snelle groei doormaken, is financiering van het werkkapitaal een uitkomst. Want er moet al wel geld worden uitgegeven, terwijl de eerste klanten hun facturen nog niet hebben betaald. Een zakelijke lening is dan een uitkomst.

Wij helpen ondernemers met de opstart van hun bedrijf.

We beginnen altijd met een inventarisatie van de bedrijfsfinanciën. Daarna volgt een quick scan en een haalbaarheidsanalyse. Vervolgens gaan we op zoek naar een zakelijke lening voor uw bedrijf. Naast de traditionele banken zijn er diverse andere mogelijkheden. De financiers kijken vooral naar de jaarverslagen en zullen een analyse van de lopende bedrijfsrekening willen maken. Wij zorgen dat al deze documenten in orde zijn.

Onafhankelijk en betrouwbaar advies

We helpen u de diverse mogelijkheden voor de verwerving van werkkapitaal op een rij te zetten. Omdat we jarenlange ervaring hebben, zijn we uw ideale sparringpartner. Onze financiële experts kennen u persoonlijk en geven altijd betrouwbaar en onafhankelijk advies.

Geïnteresseerd in Financiering werkkapitaal?

Contact opnemen

 

SFP Advies is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok