Debiteurenfinanciering

Debiteurenfinanciering is een vorm van voorfinancieren. De basis van deze financiering vormen de facturen die u nog heeft openstaan bij diverse klanten. Een bank of andere instelling verleent u een bepaalde kredietvorm of schiet een factuurbedrag voor, waardoor u meteen het bedrag van de factuur ontvangt en niet op uw geld hoeft te wachten. Het voordeel is dat u uw facturen snel betaald krijgt.

De vergoeding voor debiteurenfinanciering bedraagt meestal een percentage van uw omzet of een percentage per factuur. Hierbij gebruikt u de debiteurenportefeuille, of een deel ervan, als onderpand.

Voor startende ondernemers of bij een snelle, onverwachtse groei van uw onderneming levert debiteurenfinanciering snel werkkapitaal op voor uw voorraden en onderhanden werk.

Wij helpen u met de financieringsaanvraag én geven u betrouwbaar advies

Het is raadzaam om voorafgaand aan de debiteurenfinanciering een scan van uw bedrijfsfinanciering door ons te laten uitvoeren. Zo helpen we u de diverse mogelijkheden voor de verwerving van werkkapitaal op een rij te zetten. Omdat we jarenlange ervaring hebben, zijn we hiervoor uw ideale sparringpartner. Onze financiële experts kennen u persoonlijk en geven altijd betrouwbaar en onafhankelijk advies. Daarnaast begeleiden we uw financieringsaanvraag bij de bank of bij een andere financiële instelling.

Geïnteresseerd in Debiteurenfinanciering?

Contact opnemen

SFP Advies is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok