Aankoop vastgoed ter belegging

Beleggen levert vaak meer op dan sparen. Uw geld beleggen in de aankoop van vastgoed, levert naast een eventuele waardestijging, vaak nog een extra rendement op. U kunt het pand immers vervolgens verhuren waardoor uw maandelijkse inkomsten hoger worden. De financiering van een zakelijk pand is echter wel anders dan bij een eigen woonhuis.

Aandachtspunten voor investeringshypotheek:

  • U kunt maximaal 70% van de marktwaarde van het pand in verhuurde staat gefinancierd krijgen.
  • Het rentepercentage van de lening voor een bedrijfspand is altijd hoger dan voor een particulier pand.
  • De voorwaarden van aflossen zijn anders.

Rendementsberekening

Onze financiële specialisten vergelijken alle vormen van financiering met elkaar en zoeken samen met u de best passende hypotheekvorm en -voorwaarden. Maar we doen meer. De aankoop van vastgoed ter belegging brengt namelijk fiscale consequenties met zich mee. Zo kunt u geen aanspraak maken op renteaftrek en moet u vermogensrendementsheffing gaan betalen. Wij adviseren u ook op dit gebied. We maken een rendementsberekening op maat zodat u vooraf duidelijkheid heeft over wat de aankoop van het pand u gaat opleveren.

Geïnteresseerd in Aankoop vastgoed ter belegging?

Contact opnemen

SFP Advies is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok