Hypotheekadvies

Bespaar geld door onafhankelijk hypotheekadvies van Schulz

Heeft u uw droomhuis gevonden, dan start het traject om een passende hypotheek te vinden. Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke financiële beslissing die u voor tientallen jaren neemt. Goed hypotheekadvies is noodzakelijk om de juiste beslissing te kunnen nemen. Zo zijn er verschillende hypotheekvormen met allerlei mogelijkheden. Schulz financiële diensten helpt u bij het vinden van de hypotheek die het beste aansluit op uw persoonlijke situatie.

Onafhankelijk hypotheekadvies


Bij Schulz financiële diensten bent u verzekerd van écht onafhankelijk hypotheekadvies. Bij uw hypotheekadvies bemiddelt de hypotheekadviseur van Schulz tussen meerdere geldverstrekkers. Hierbij gaat een van onze adviseurs op zoek naar de financiële situatie die voor u het aantrekkelijkst is. Dit levert u in sommige gevallen besparingen van duizenden euro’s op. Natuurlijk kunt u besluiten hypotheekadvies in te winnen bij een bank. Het nadeel hiervan is dat de bank vooral zijn eigen producten zal adviseren. Bij Schulz krijgt u onafhankelijk advies met een vergelijking van rentepercentages, rendement, kosten en flexibiliteit tussen verschillende hypotheekaanbieders. 

*Sinds 1 januari 2013 is er een provisieverbod ingevoerd. U betaalt apart voor het hypotheekadvies. Dit betekent dat de adviseringskosten niet via een provisie in het product mogen worden verwerkt.

Voordelen van hypotheekadvies bij Schulz:

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Deskundig en onafhankelijk advies van een hypotheekadviseur
  • Scherpe hypotheekrente
  • Exacte berekening van je maximale hypotheek en maandlasten
  • Persoonlijke nazorg na afsluiten van de hypotheek

Het traject voor het afsluiten van een hypotheek


Wanneer u concrete plannen heeft om een huis te kopen, is het van belang om uw financiële situatie inzichtelijk te hebben. Een van de vragen die u zich moet stellen is hoeveel hypotheekkosten u maandelijks kwijt wilt en kunt zijn. Onafhankelijk hypotheekadvies kan u hierbij helpen. Het traject van hypotheekadvies begint pas echt wanneer een huis in beeld is, waarin u geïnteresseerd bent. Schulz deelt het traject van hypotheekadvies in drie stappen, te weten: oriënteren, het afsluiten van de hypotheek en nazorg.

In de eerste fase vindt een eerste gesprek plaats. Deze fase is bedoeld voor de kennismaking, inventarisatie en het bespreken of uw woonwensen te realiseren zijn. Voor dit kennismakingsgesprek worden geen kosten in rekening gebracht. Naar aanleiding van de uitkomsten van het gesprek starten wij met het uitwerken van een persoonlijk adviesplan. Heeft u in de tweede fase naar aanleiding van ons adviesplan besloten een hypotheek af te sluiten? Dan starten wij met het selecteren van de beste partij voor uw situatie. Wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart kunt tekenen bij de notaris. Afsluitend is er de fase van ‘nazorg’. Hierin blijven we graag met u in contact om uw financiële situatieup-to-date te houden.

Bij het vrijblijvende kennismakingsgesprek stelt onze adviseur u op de hoogte van de kosten voor het gehele adviestraject, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Voor een vast bedrag krijgt u advies op maat en wordt u compleet begeleid bij het vinden van een hypotheek die het beste bij uw situatie aansluit. Het kiezen van de juiste hypotheek kan grote financiële voordelen met zich meebrengen.

Bereikbaarheid

Hoofdkantoor Zevenbergen:

Schulz is met het hoofdkantoor gevestigd in de Molenstraat in het centrum van Zevenbergen. Parkeren kan gemakkelijk aan de overkant of in de ondergrondse parkeergarage van de Albert Heijn.

Molenstraat 36
4761 CL Zevenbergen
T 0168-850647

Wilt u hypotheekadvies en komt u uit de hoek van Zevenbergschen Hoek, Klundert, Moerdijk of Noordhoek, dan bent u binnen 10 minuten op locatie. Via de verschillende N-wegen rondom Zevenbergen staat u in korte tijd recht voor de deur.

Vanuit de andere kant doet u er iets langer over. Plaatsen zoals Willemstad, Heijningen, Oudemolen en Fijnaart liggen gemiddeld 15 á 20 minuten van het hoofdkantoor vandaan. U kunt via de A59 gemakkelijk de afslag Zevenbergen vinden.

Komt u meer vanuit het oosten van Brabant, dan kunt u via de A17 Zevenbergen bereiken. U komt dan uit de richting Oud Gastel, Oudenbosch, Hoeven of Bosschenhoofd. Gemiddeld bent u hier ook zo’n 15 a 20 min onderweg.

Hypotheekadvies Breda

Komt u langs bij ons kantoor in Zevenbergen? Vanuit Breda bent u binnen 20 minuten op ons kantoor en vertellen wij u alles omtrent uw hypotheek mogelijkheden.


Hypotheekadvies Barendrecht/Rhoon/Poortugaal

Heeft u hypotheekadvies nodig en komt uit de regio Zuid-Holland? Daarvoor hebben wij een afspraaklocatie te Rhoon. 

 

Hypotheekadvies Rotterdam

Heeft u hypotheekadvies nodig en komt uit de regio Rotterdam? Daarvoor hebben wij een afspraaklocatie te Rotterdam-Zuid. 

 

 

 

SFP Advies is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok