Actueel

Nieuw: Advies zakelijke financieringen bij Schulz Financiële Diensten

Nieuw Advies zakelijke financieringen bij Schulz Financiële Diensten

Ben je ondernemer van een klein of middelgroot bedrijf? Zoek je financiering maar vind je het lastig om een financieel product te beoordelen? Het team van Schulz Financiële Diensten helpt jou met betrouwbaar en persoonlijk advies. Naast onze bekende diensten zoals hypotheken, financiële planning, verzekeringen, belastingen en aangifte, kun je nu ook bij ons terecht met al je vragen over zakelijke financieringen.

Lees meer: Nieuw: Advies zakelijke financieringen bij Schulz Financiële Diensten

Sterren stralen voor Schulz Financiële Diensten

WFT Certificaat In de financiële wereld zijn de sterren van de Wet op het Financieel Toezicht (WFT) te vergelijken met Michelinsterren voor toprestaurants. Hoe meer sterren, hoe beter de kwaliteit van de financiële dienstverlening. Onlangs bracht een commissie een bezoek aan het kantoor van Schulz Financiële Diensten in Zevenbergen. Met een sterrencertificaat als beloning voor uitstekend presteren.

Lees meer: Sterren stralen voor Schulz Financiële Diensten

Nieuw! Altijd financieel up-to-date met De Financiële Monitor

DFM beeldmerk webWist je dat een gemiddeld huishouden tussen de 12 en 15 financiële producten afgesloten heeft? Voor de hypotheek, de verzekeringen, sparen, beleggen, lenen en sociale zekerheid worden er maandelijks allerlei bedragen van je rekening afgeschreven. De kans is groot dat deze producten niet goed op elkaar zijn afgestemd waardoor je ongemerkt te veel betaalt of ergens een voordeel laat liggen. En dat is jammer. Met het servicepakket van De Financiële Monitor zorg je voor een blijvende besparing op je vaste lasten en het gemak van een persoonlijk financieel expert.

Lees meer: Nieuw! Altijd financieel up-to-date met De Financiële Monitor

Schulz Financiële Diensten nu ook bereikbaar via WhatsApp!

hypotheekadvies via whatsappHeb je een korte, prangende vraag over je lopende hypotheekaanvraag? Of wil je gemakkelijk een afspraak maken? Vanaf vandaag bereik je jouw persoonlijk adviseur ook via WhatsApp. Snel en gemakkelijk duidelijkheid. Wel zo handig!

Lees meer: Schulz Financiële Diensten nu ook bereikbaar via WhatsApp!

Het regeerakkoord: alle punten op een rij

Eindelijk! Het nieuwe regeerakkoord ligt er. Wat betekent dit nu precies op financieel gebied voor u? Uiteraard nog niets concreets, een akkoord is immers nog geen wet.

  • Akkoord is voornemen van het nieuwe kabinet
  • Ontwikkelingen in de economie of wereld kan kabinet brengen tot bijstelling voornemens van het akkoord
  • Voorstellen moeten nog in wetgeving vertaald worden en adviesproces doorlopen (Raad van State)
  • Behandeling in Tweede Kamer moet nog volgen: kabinet rust op 76 zetels
Lees meer: Het regeerakkoord: alle punten op een rij
SFP Advies is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok