Actueel

Andere voorwaarden voor hypotheek nieuwbouw dan bestaande bouw

Heeft u voornemens om een nieuwbouwwoning te kopen? Dan wilt u uiteraard alvorens u tekent weten of u deze woning kunt bekostigen. Inzichten hierin krijgt u door de hypotheek die de bank aan u wilt verstrekken. Echter het aanvragen van een hypotheek voor een nieuwbouwproject verloopt net even iets anders dan voor een bestaande woning. Schulz financiële diensten neemt u hier graag in mee.

Hypotheek afhankelijk van het inkomen
Allereerst is de maximaal te lenen hypotheek afhankelijk van het inkomen. Hoe meer een persoon verdient, hoe meer deze periodiek te besteden heeft aan maandlasten. Het effect hiervan is dat een hoger bedrag mag worden geleend voor de financiering van een woning. Het inkomen van een persoon is namelijk leidend in de berekening van de maximale hypotheek.

Lees meer: Andere voorwaarden voor hypotheek nieuwbouw dan bestaande bouw

Geïnteresseerd in Crowdfunding?

Crowdfunding is een andere manier van bedrijfsfinanciering. Voor ondernemers in het MKB is het de ideale manier om geld te lenen voor hun startup of uitbreiding. Crowdfunding doet een beroep op veel kleine investeerders die zich betrokken voelen bij uw bedrijf. Vaak varieert hun inleg tussen de €100 en €1000. Uw tegenprestatie voor de investering is een rentevergoeding en op een vastgestelde termijn terugbetaling van het ingelegde bedrag. Heel belangrijk bij crowdfunding is het netwerk waar u gebruik van gaat maken, dat kan van uzelf zijn of van een crowdfunding platform. Daarnaast zult u de marketing van uw bedrijf en financieringsaanvraag goed op orde moeten hebben.

Lees meer: Geïnteresseerd in Crowdfunding?

Nieuw: Advies zakelijke financieringen bij Schulz Financiële Diensten

Nieuw Advies zakelijke financieringen bij Schulz Financiële Diensten

Ben je ondernemer van een klein of middelgroot bedrijf? Zoek je financiering maar vind je het lastig om een financieel product te beoordelen? Het team van Schulz Financiële Diensten helpt jou met betrouwbaar en persoonlijk advies. Naast onze bekende diensten zoals hypotheken, financiële planning, verzekeringen, belastingen en aangifte, kun je nu ook bij ons terecht met al je vragen over zakelijke financieringen.

Lees meer: Nieuw: Advies zakelijke financieringen bij Schulz Financiële Diensten

Sterren stralen voor Schulz Financiële Diensten

WFT Certificaat In de financiële wereld zijn de sterren van de Wet op het Financieel Toezicht (WFT) te vergelijken met Michelinsterren voor toprestaurants. Hoe meer sterren, hoe beter de kwaliteit van de financiële dienstverlening. Onlangs bracht een commissie een bezoek aan het kantoor van Schulz Financiële Diensten in Zevenbergen. Met een sterrencertificaat als beloning voor uitstekend presteren.

Lees meer: Sterren stralen voor Schulz Financiële Diensten

Nieuw! Altijd financieel up-to-date met De Financiële Monitor

DFM beeldmerk webWist je dat een gemiddeld huishouden tussen de 12 en 15 financiële producten afgesloten heeft? Voor de hypotheek, de verzekeringen, sparen, beleggen, lenen en sociale zekerheid worden er maandelijks allerlei bedragen van je rekening afgeschreven. De kans is groot dat deze producten niet goed op elkaar zijn afgestemd waardoor je ongemerkt te veel betaalt of ergens een voordeel laat liggen. En dat is jammer. Met het servicepakket van De Financiële Monitor zorg je voor een blijvende besparing op je vaste lasten en het gemak van een persoonlijk financieel expert.

Lees meer: Nieuw! Altijd financieel up-to-date met De Financiële Monitor
SFP Advies is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok