Actueel

Nieuw! Altijd financieel up-to-date met De Financiële Monitor

DFM beeldmerk webWist je dat een gemiddeld huishouden tussen de 12 en 15 financiële producten afgesloten heeft? Voor de hypotheek, de verzekeringen, sparen, beleggen, lenen en sociale zekerheid worden er maandelijks allerlei bedragen van je rekening afgeschreven. De kans is groot dat deze producten niet goed op elkaar zijn afgestemd waardoor je ongemerkt te veel betaalt of ergens een voordeel laat liggen. En dat is jammer. Met het servicepakket van De Financiële Monitor zorg je voor een blijvende besparing op je vaste lasten en het gemak van een persoonlijk financieel expert.

Lees meer: Nieuw! Altijd financieel up-to-date met De Financiële Monitor

Schulz Financiële Diensten nu ook bereikbaar via WhatsApp!

hypotheekadvies via whatsappHeb je een korte, prangende vraag over je lopende hypotheekaanvraag? Of wil je gemakkelijk een afspraak maken? Vanaf vandaag bereik je jouw persoonlijk adviseur ook via WhatsApp. Snel en gemakkelijk duidelijkheid. Wel zo handig!

Lees meer: Schulz Financiële Diensten nu ook bereikbaar via WhatsApp!

Het regeerakkoord: alle punten op een rij

Eindelijk! Het nieuwe regeerakkoord ligt er. Wat betekent dit nu precies op financieel gebied voor u? Uiteraard nog niets concreets, een akkoord is immers nog geen wet.

  • Akkoord is voornemen van het nieuwe kabinet
  • Ontwikkelingen in de economie of wereld kan kabinet brengen tot bijstelling voornemens van het akkoord
  • Voorstellen moeten nog in wetgeving vertaald worden en adviesproces doorlopen (Raad van State)
  • Behandeling in Tweede Kamer moet nog volgen: kabinet rust op 76 zetels
Lees meer: Het regeerakkoord: alle punten op een rij

Sluit je hypotheek af en krijg een klusser cadeau!

Sluit je hypotheek af en krijg een klusser voor één dag cadeau! Is dat niet handig?

Klusjesman cadeau bij je hypotheek!Kun jij wel een gratis klusjesman gebruiken? Maak dan een afspraak met Schulz Financiële Diensten tijdens het Nazomerfestival Zevenbergen op zondag 10 september. Wij lopen die dag rond op de Markt in het centrum van Zevenbergen. Of wacht je liever op de NVM Open Huizen Dag van zaterdag 30 september? Dat kan. Onze actie geldt de hele maand september.

Lees meer: Sluit je hypotheek af en krijg een klusser cadeau!

Nieuwbouwwoning toegewezen gekregen?

Nieuwbouwwoning toegewezen gekregen?Ben jij een binnenkort de gelukkige eigenaar van een nieuwbouwwoning in Bosselaar-Zuid? Kom dan eens bij ons langs voor advies!

Als specialisten op het gebied van nieuwbouw bieden wij met onze financiële Quickscan binnen 45 minuten inzicht in jouw financieringsvraagstuk. Het kopen van een nieuwbouwwoning levert namelijk bijzondere aandachtspunten op. Hoe financier je de kosten voor het meerwerk? Hoe zit het met dubbele woonlasten? Wanneer betaal je welk bedrag aan de projectontwikkelaar? Tijdens de scan maken onze adviseurs gerichte berekeningen waarmee we snel helderheid geven over jouw financiële mogelijkheden.

Lees meer: Nieuwbouwwoning toegewezen gekregen?