Voor de particulier

Vraagt u zich af of uw pensioenopbouw wel voldoende is en/of wanneer u denkt met pensioen te kunnen gaan? Ongetwijfeld dat u via de media wel mee heeft gekregen dat onze overheid de pensioenleeftijd steeds verder aan het doorschuiven is om de betaalbaarheid van onze AOW veilig te stellen. Daarbij is er bij menig pensioenfonds sprake van het probleem dat er onvoldoende "geld in kas" zit om alle pensioenen te kunnen blijven uitbetalen. Kortom, het is zeer onzeker wanneer u met pensioen kunt gaan en hoeveel pensioeninkomen u gaat ontvangen. Om dit helemaal duidelijk te krijgen is een maatwerk advies noodzakelijk, daarbij wordt er ook door ons gekeken naar de andere belangrijke onderdelen van uw situatie denk aan uw hypotheek, uw persoonlijke situatie gehuwd/kinderen?, wellicht dat u beschikt over aanvullende pensioenproducten? Alles wordt door ons in samenhang bekeken. U ontvang de uitleg en het advies in berijpelijke taal en niet "verpakt" in een heel boekwerk. 

Kortom, het vraagt om een maatwerkoplossing. Graag helpen wij u hiermee. Neem gerust contact met ons op voor het eerste kopje koffie! 😂

 

 

SFP Advies is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok