WFT-certificaat

Een financieel adviseur moet zich aan de eisen van de Wet op het Financieel Toezicht (WFT) houden. Deze wet is opgesteld om consumenten te beschermen. Maar hoe weet u of wij ons aan deze eisen houden? Om u de garantie te geven dat wij betrouwbaar en vakkundig zijn, laten wij ons door een onafhankelijke organisatie toetsen. Door middel van een tweejaarlijkse audit wordt bepaald of wij voldoen aan de strenge normering op het gebied van hypotheekadvies en bemiddeling.

Schulz Financiële Diensten beschikt over het WFT-certificaat

Op 6 juli 2018 heeft SVC Compliance onderzoek verricht naar de opzet, het bestaan en de werking van een beheerste en integere bedrijfsvoering van onze organisatie. De volgende kwaliteitskenmerken zijn onder andere beoordeeld:

  • Zijn de financiële dienstverleners vakbekwaam?
  • Is het werkproces op orde?
  • Is de dienstverlening helder en overzichtelijk?
  • Zijn de kosten duidelijk en transparant voor de cliënt?
  • Past het advies bij de persoonlijke omstandigheden van de cliënt?

Het resultaat van deze audit is de conclusie dat Schulz Financiële Diensten aan alle eisen voldoet. We zijn dan ook de trotse eigenaar van het WFT-certificaat.

Onze kwaliteit is onafhankelijk vastgesteld

Het is niet makkelijk om een financieel adviseur te kiezen. Vaak wordt zo’n keuze gemaakt op gevoel. Met het WFT-certificaat bieden we u extra zekerheid en garantie. Een onafhankelijk bureau heeft vastgesteld dat wij een betrouwbare partner zijn en dat uw gegevens bij ons in veilige handen zijn. Onze collega’s verstaan hun vak en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wetgeving. Bij ons krijgt u kwaliteitsadvies op maat, passend bij uw persoonlijke omstandigheden.

SFP Advies is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok