Even voorstellen

De nieuwe financiële wereld betekent voor u: een vaste adviseur die volledig op de hoogte is van de laatste financiele ontwikkelingen, up-to-date kennis heeft van alle belangrijke kennisgebieden, in begrijpbare taal de kern van het advies kan samenvatten en waar u een afspraak kunt krijgen op zeer korte termijn! (overdag of in de avonduren).

Uiteraard kunt u terecht bij een bank, verzekeraar of keten voor het regelen van een financiëel vraagstuk. Ook kunt u op internet veel informatie vinden. Maar krijgt u daar ook de persoonlijke aandacht en het onafhankelijke advies dat u verdient en nodig heeft? Is het zo dat u bij de bank kunt kiezen uit alle producten van alle aanbieders? Is er dan geen sprake koppelverkoop ? Is het dan 100% duidelijk dat er geen vaste lijntjes zijn met een specifieke bank of verzekeraar? Kunt u daar op zeer korte termijn op gesprek voor een orienterend advies? En treft u daar een medewerker die echt aan uw zijde staat en op neutrale basis de beste financiele deal voor u uit het vuur sleept? De ervaring leert namelijk dat het uitselecteren en uitonderhandelen van de beste deal u jaarlijks veel geld op levert!

Bij Schulz Financiële Diensten krijgt u dit alles wel!

Even voorstellen!

Freek


Freek Schulz (eigenaar en adviseur)

 


 

Nathalie

Nathalie van Velzen (binnendienst)

schulz2019 021

Angelique Jansen (zelfstandig fiscalist)

Wendy van Hoeven

Wendy van Hoeven (binnendienst)

 

Team Cheapp.nl

Anita

Anita (Cheapp)

Daphne

Daphne (Cheapp)

Patricia

Patricia (Cheapp)

Contact?

Interesse in een oriënterend gesprek? Bel 0168-850647 of e-mail ons.

Schulz Financiele Diensten heeft de mogelijkheid voor 20% van het vaste salaris een variabele beloning toe te kennen, in 2017 is er geen variabele beloning voor de medewerkers geweest. Artikel 1:120 lid 2a WFT is niet van toepassing.

SFP Advies is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok