Onze vergoeding


Voordat het provisieverbod werd ingevoerd, werkten wij al op declaratiebasis. Alleen hiermee is het mogelijk voor u volledig onafhankelijk de keuze te maken van de beste geldverstrekker. U betaalt voor onze dienstverlening de verrekening vindt rechtstreeks plaats of via de notaris of een combinatie van deze twee.  

De vergoeding is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en daarmee samenhangend de investering van tijd die voor de realisatie van uw hypotheekvraagstuk noodzakelijk is. Hiervoor hanteren wij 2 verschillende adviespakketten die met u worden door genomen tijdens het eerste gesprek. Onze meet complete dienstverlening is gericht op het volledig ontzorgen wat betekent dat u enkel de juiste documenten hoeft aan te leveren via het digitale klantportaal de rest verzorgen wij uiteraard in samenspraak met u wel zo makkelijk aangezien er zeer veel bij komt kijken. Het afsluiten van een hypotheek is een zware beslissing waar de nodige expertise bij nodig is. 

Het intakegesprek is altijd kosteloos en neemt gemiddeld maximaal 1 uur in beslag. In dat gesprek wordt voor u duidelijk waar u nu financieel staat, wat uw mogelijkheden zijn en wat de financiele consequenties van de plannen die u in gedachten heeft cq wensen die u heeft.   

 

 

 

 

 

SFP Advies is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok