Van advies tot notaris

Hypotheekadvies van een onafhankelijke partij die de voor u beste hypotheekdeal uit selecteert?

Natuurlijk kunt u rechtstreeks terecht bij een bank voor het afsluiten van uw hypotheek. Maar u krijgt daar dan ook enkel en alleen de rente en bijbehorende financiele producten van die ene partij, terwijl er voor u en uw persoonlijke financiele situatie zeer waarschijnlijk andere banken/verzekeraars veel aantrekkelijker zijn. Hierdoor kunt u duizenden euro's besparen. Dit is dus exact de reden dat u kiest voor een onafhankelijke adviseur die 100% zeker aan uw zijde staat en dus niet handelt in het belang van een specifieke bank. Daarom kiest u voor Schulz Financiele Diensten!

Stap 1: Orienteren in een persoonlijk gesprek
Het eerste gesprek is bedoeld voor de kennismaking, inventarisatie en bespreken of uw woonwensen te realiseren zijn. Hiervoor brengen wij geen kosten in rekening. Aan de hand van de uitkomsten van dit gesprek, werken wij voor u een persoonlijk adviesplan uit waarin de volgende onderwerpen zijn opgenomen:
- wat u maximaal verantwoord kunt lenen
- inzicht in de maandlasten voor uw nieuwe woonsituatie
- uw risico's bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden, pensioen en einde relatie 

Stap 2: Het afsluiten van de hypotheek
Als u na ons gedegen advies de hypotheek wenst af te sluiten, selecteren wij uit alle aanbieders van Nederland de voor u beste partij. Afhankelijk van ons advies en uw wensen + keuzes ontvangt u van ons ook een voorstel voor een overlijdensrisicoverzekering en/of een hypotheekbescherming. Hiervoor beoordelen wij ook op prijs en dekking de voor u beste partij. Dit levert u behalve de beste dekking ook de scherpste prijs op > wederom een maandelijkse besparing! Uiteindelijk zorgen wij er voor dat u met een gerust hart kunt tekenen bij de notaris en de sleutel in ontvangst kunt nemen van uw droomwoning.

Stap 3: Nazorg
Na onze werkzaamheden blijven wij graag met u in gesprek om uw financiele situatie up-to-date te houden. Hiervoor hebben wij een speciaal financieel ontzorgpakket voor u samengesteld. Graag informeren wij u. Bel ons gerust voor het maken van de afspraak.

 

SFP Advies is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok