Huis kopen of huren?

U bent een starter op de woningmarkt en overweegt een woning aan te kopen of denkt u eraan om toch te gaan huren? De vraag is waar u het beste mee af bent.

Kiest u er voor vermogen op te bouwen en wilt u een woning helemaal naar eigen wensen en inzicht aan passen en inrichten? In dat geval kunt u het best kopen. Maar wenst u flexibiliteit en gemak? Dan kunt u het beste gaan huren.

Uiteraard werkt het niet zo eenvoudig. Ook het financiele aspect is van groot belang. Hoeveel moet ik aan huur betalen en wat worden de maandlasten als ik ga kopen? Welke lasten komen daar verder nog bij? Bij Schulz Financiële Diensten kunt een orienterend gesprek aan gaan om alle voor – en nadelen van de 2 mogelijkheden rustig door te nemen. Hierbij zullen voor u diverse gerichte berekeningen worden gemaakt. Alleen op die manier kunt u een goede keuze maken wat voor u het beste is.


Kopen of huren?

Onze dienstverlening ziet er in dit kader o.a. als volgt uit:

  • een uitgebreide inventarisatie van uw wensen, doelstellingen en (on)mogelijkheden
  • het uitvoeren van enkele gerichte financiele berekeningen
  • het uit een zetten van alle voor – en nadelen
  • het volledige hypotheektraject


Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

SFP Advies is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok