Sterren stralen voor Schulz Financiële Diensten

WFT Certificaat In de financiële wereld zijn de sterren van de Wet op het Financieel Toezicht (WFT) te vergelijken met Michelinsterren voor toprestaurants. Hoe meer sterren, hoe beter de kwaliteit van de financiële dienstverlening. Onlangs bracht een commissie een bezoek aan het kantoor van Schulz Financiële Diensten in Zevenbergen. Met een sterrencertificaat als beloning voor uitstekend presteren.

 

Onafhankelijk bewijs van vakbekwaamheid

Het WFT-certificaat is een garantie voor consumenten dat hun financieel adviseur vakbekwaam en betrouwbaar is. En dat het advies over hypotheken, leningen, verzekeringen en pensioenen past bij hun persoonlijke omstandigheden. ‘Veel mensen kiezen een financieel dienstverlener op gevoel’, legt Freek Schulz, eigenaar van Schulz Financiële Diensten uit, ‘maar het gaat wel om veel geld en om belangrijke beslissingen voor de lange termijn, zoals bijvoorbeeld het kopen van een huis. Dan moet je zeker weten dat jouw adviseur de beste keus is. Dit certificaat is het onafhankelijke bewijs dat wij aan alle eisen van het WFT voldoen.’

Trots op topprestatie

Schulz en zijn collega’s zijn net zo trots op de WFT-sterren als Jonnie Boer op die van Michelin. Het is een hele prestatie die in de wereld van de financiële dienstverlening nog niet zo vaak voorkomt. Dankzij de zware normeringseisen van WFT weten consumenten nu zeker dat Schulz Financiële Diensten een betrouwbare partner is voor alle geldzaken. Schulz Financiële Diensten kan dan misschien niet zo lekker koken als de beroemde topkok, maar van hun financieel advies kun je wel veel langer genieten!

 

SFP Advies is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok