Nieuw! Altijd financieel up-to-date met De Financiële Monitor

DFM beeldmerk webWist je dat een gemiddeld huishouden tussen de 12 en 15 financiële producten afgesloten heeft? Voor de hypotheek, de verzekeringen, sparen, beleggen, lenen en sociale zekerheid worden er maandelijks allerlei bedragen van je rekening afgeschreven. De kans is groot dat deze producten niet goed op elkaar zijn afgestemd waardoor je ongemerkt te veel betaalt of ergens een voordeel laat liggen. En dat is jammer. Met het servicepakket van De Financiële Monitor zorg je voor een blijvende besparing op je vaste lasten en het gemak van een persoonlijk financieel expert.

 

Gemak door De Financiële Monitor

“We hebben met onze klanten intensief contact op het moment dat er bijvoorbeeld een hypotheek wordt afgesloten. Maar als de handtekening daarvoor is gezet, dan houdt dat contact meestal op. En dat is eigenlijk vreemd want het financiële huishouden en de fiscale zaken zijn voor de meeste mensen een heel complex gebeuren”, vertelt Freek Schulz van Schulz FD. “We ontwikkelden De Financiële Monitor om het onze klanten gemakkelijk te maken. Inmiddels weten ook klanten die geen hypotheek via ons hebben afgesloten ons te vinden.” De Financiële Monitor neemt alle lastige financiële en fiscale zaken van het huishouden uit handen en zorgt voor een permanente besparing op de kosten. Wat wordt er gemonitord?

Hulp bij huis en hypotheek

We houden je hypotheek actief in de gaten. Hiervoor maken we gebruik van slimme ICT-systemen. Je adviseur laat het je direct weten als er op de kosten van je hypotheek valt te besparen. Bijvoorbeeld door een rentedaling of bij het einde van je rentevaste periode. Hij rekent uit of het interessant voor je is om je hypotheek aan te passen.

Inkomen, pensioen en toeslagen gemonitord

Jouw leven is dynamisch. En dat monitoren we natuurlijk ook. Misschien heb je een nieuwe baan? Dan denken we met je mee over de consequenties voor je inkomen, je pensioenopbouw of de toeslagen waar je recht op hebt, zoals bijvoorbeeld de huurtoeslag. Hetzelfde geldt in het geval van gezinsuitbreiding, een scheiding of wanneer je met pensioen gaat. Onze fiscaal specialisten kunnen zowel je belastingaangifte verzorgen als de voorlopige teruggave van de belastingdienst en de toeslagen voor je controleren.

Voordelig verzekerd

We checken je hele pakket aan financiële producten. Daarbij gaan we na of je verzekeringen hebt die je eigenlijk niet (meer) nodig hebt. Het kan ook zijn dat je door veranderende levensomstandigheden juist onderverzekerd bent. Door dit jaarlijks te doen houden we je verzekeringskosten onder controle. Bovendien ontvang je tien procent korting op alle verzekeringen die je via ons afsluit. Dat is makkelijk verdiend!

Vaste sparringpartner

Met je vaste sparringpartner heb je elk jaar een voortgangsgesprek waarin al jouw financiële veranderingen worden doorgenomen. Uiteraard kun je deze financieel specialist ook altijd bellen met al je vragen. Daarnaast wordt je maandelijks op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws door middel van onze nieuwsbrief. Met het servicepakket van De Financiële Monitor ervaar je het gemak van financiële hulp door experts.

Kies uit verschillende gemaks-pakketten

Hoeveel gemak wil jij ervaren? Kies het servicepakket dat het beste past bij jouw persoonlijke situatie. Zo ben je al verzekerd van financiële monitoring voor €9,95 per maand.

Kies hier je pakket.

 

SFP Advies is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok