Vakantie: tijd voor een financiële Quickscan

Vakantie: tijd voor een financiële Quickscan

 

De zomervakantie staat voor de deur. Voor veel mensen een periode om te gaan genieten van welverdiende rust. Ook is dit een ideale periode om zaken op te pakken die nog wel eens blijven liggen. Financiële zaken zijn hier een goed voorbeeld van. Ondanks dat dit niet de favoriete bezigheid van velen is, is het wel belangrijk om hier af en toe bij stil te staan.

 

Alles nog op orde?

Hoe lang is het geleden dat u naar uw hypotheek en/of uw (overlijdensrisico)verzekeringen heeft laten kijken? Als dit 2 tot 3 jaar geleden is, willen wij u sterk adviseren om een afspraak met ons te maken. Er is de afgelopen jaren veel veranderd en wellicht kunt u met een paar eenvoudige wijzigingen een aardige besparing realiseren.

Persoonlijke situatie veranderd

Wijzigingen in uw persoonlijke situatie kunnen, vroeg of laat, een grote impact hebben op uw financiële positie. Denk hierbij aan een nieuwe baan, gaan trouwen/samenwonen, scheiding, geboorte van een kind, etc.etc. Wanneer één van deze wijzigingen optreden, is het goed om een adviseur te laten kijken naar de impact hiervan in uw situatie. Wij maken uiteraard graag een afspraak met u.

Quickscan

In 45 minuten de financiële consequenties duidelijk hebben van uw (nieuwe) koopwoning? Wij maken voor u de gerichte berekeningen en kunnen u hiermee snel helderheid geven over de haalbaarheid.
Bel of stuur ons een e-mail voor een vrijblijvend intakegesprek! 0168-850647 of info@schulzfd.nl
 
Wij wensen u een fijne vakantie toe!

 

SFP Advies is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok