Geïnteresseerd in Crowdfunding?

Crowdfunding is een andere manier van bedrijfsfinanciering. Voor ondernemers in het MKB is het de ideale manier om geld te lenen voor hun startup of uitbreiding. Crowdfunding doet een beroep op veel kleine investeerders die zich betrokken voelen bij uw bedrijf. Vaak varieert hun inleg tussen de €100 en €1000. Uw tegenprestatie voor de investering is een rentevergoeding en op een vastgestelde termijn terugbetaling van het ingelegde bedrag. Heel belangrijk bij crowdfunding is het netwerk waar u gebruik van gaat maken, dat kan van uzelf zijn of van een crowdfunding platform. Daarnaast zult u de marketing van uw bedrijf en financieringsaanvraag goed op orde moeten hebben.

Wilt u een crowdfunding traject opstarten?

Het opstarten van een crowdfunding traject kost veel tijd. Iets waar u als ondernemer vaak niet veel van over hebt. Daarom nemen wij u de complete opstart van de leningaanvraag uit handen. Wij doen een quick scan van uw bedrijf en beoordelen of uw financieringsaanvraag haalbaar is. Daarnaast regelen we:

  • De keuze van het best passende crowdfundplatform
  • De financieringsaanvraag die door het platform beoordeeld wordt
  • De pitch van uw bedrijf

Bent u investeerder?

Andersom is het mogelijk om via Schulz FD te investeren in crowdfunding. Wat is daar het voordeel van?

  • Investeren al vanaf €100.
  • Neem deel aan projecten met een goed rendement en een grote kans van slagen.
  • Kies projecten waar u feeling mee hebt, bijvoorbeeld bij u in de buurt.  

Geïnteresseerd in Crowdfunding?

Contact opnemen

SFP Advies is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok